Udlejning & salg

Udlejning & salg


Fremvisninger og salg

Vi har kun professionelle til at udleje og sælge dine enheder. Det betyder derfor, at hver gang der skal fremvises eller sælges en ejendom eller et lejemål, vil det være ejendomsmæglere som håndterer dette, så du få den bedst mulige håndtering af salget og udlejningen, så du får den lavest mulige tomgang eller størst mulige provenu.


Ejendomsprojekter

Vi udlejer og sælger gerne dine ejendomsprojekter. Vi har stor erfaring og succes med både udlejning og salg for nogle af de største ejendomsudviklere i Danmark. 


Foreninger

Såfremt at du og din forening er interesseret i at afhænde jeres andels- eller ejerforening, kan vi også løse salget og alle aspekter i den forbindelse for jer.

HVORFOR SÆLGE ELLER UDLEJE IGENNEM OS?


Vores setup er gennemtænkt og præciseret. Lad os bevise vigtigheden af lige netop det. 

Tag kontakt til os allerede i dag og hør nærmere.

Udlejning af bolig


Igennem os vil du få fremvist af ejendomsmæglere, som har interessen, lysten og videnen omkring boligudlejning.


Vi kan håndtere både din ejendomsportefølje og dit ejendomsprojekt, hvor du enten skal have udlejet eller solgt enhederne.


Vi har et stort udvalg af lejeboliger i nordjylland, og vi vil altid gå efter at få placeret den rigtige lejer i den rigtige bolig.

Udlejning af erhverv


Igennem os vil du få fremvist af ejendomsmæglere, som har interessen, lysten og videnen omkring erhvervsudlejning.


Vi kan håndtere både din ejendomsportefølje og dit ejendomsprojekt, hvor du enten skal have udlejet eller solgt enhederne.


Vi har et stort udvalg af erhvervslejemål i nordjylland, og vi vil altid gå efter at få placeret den rigtige lejer i de rigtige lokaler.

Salg af hele ejendomme


Vi samarbejder med en erhvervsmægler som kan håndtere alt lige fra investerings- og foreningsejendomme, ejendomsprojekter samt virksomhedssalg.

Salget vil ske enten internt til en af vores andre kunder eller eksternt på det offentlige marked.


Vi og vores samarbejdspartner har et stort netværk til ejendomsinvestorer, ejendomsudviklere og pensionskasser. 


Ingen opgaver er for små eller for store.